Zľava 20€ na jazdy na KIWI.COM

Sprostredkovateľská spoločnosť kiwi.com prišla na trh s podobným kupónom ako je ten od Omio. Ponúka zľavu 20€ na všetky svoje cesty. Ja osobne najradšej využívam Kiwi na vzdialenejšie lety. Je na nich najlepšia cena, tie európske sú zvyčajne za vyššie ceny ako ponúkajú konkurenčný sprostredkovatelia a letecké spoločnosti.

Kupón 20€ získate tak, že vám niekto pošle pozvánku prostredníctvom emailu. Za každú osobu, ktorú pozvete, získate aj vy 20€, hneď ako si váš priateľ zarezervuje cestu v hodnote viac ako 200 €. Na jeden účet existuje limit 5000€ kreditu, ktorý môžete získať. Potom ako odporučíte svojich priateľov, majú 14 dní na registráciu a nárokovanie si na zľavu 20€. Ak získate kredit od viac ako jednej osoby, každý je platný po dobu jedného roka od dátumu jeho získania.

Pre získanie zľavy napíšte váš email dolu do komentára (pokiaľ ho neodsúhlasím, nebude ho vidieť) alebo mi napíšte súkromnú správu na Instagram: @traveler_adviser. Hneď ako si všimnem vašu odozvu, pošlem vám zľavu na váš email.

Pridaj komentár